معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور با اشاره به اينکه اصفهان از شهرهاي مهم در حفظ فرهنگ اسلامي است، افزود: با سرمايه گذاريهاي بيشتر ميتوان به حفظ فرهنگ اسلامي کمک شاياني کرد.
وي يکي از اساسيترين مصوبات دور اول تا دور سوم سفرهاي هيأت دولت به استانهاي کشور را طرح ورود صنايعدستي به اماکن تاريخي و فرهنگي دانست و تصريح کرد: بر اساس اين طرح دستگاههاي مرتبط همانند وزارت بازرگاني، سازمان ميراث فرهنگي استان و استانداري موظفند با همکاري هم تمهيدات لازم براي استفاده از اين فضاها را اتخاذ کنند.
اين استاد دانشگاه افزود: با اجراي اين طرحها تنها صنايعدستي داخلي بايد عرضه شود و از فروش صنايعدستي خارجي در اماکن تاريخي و فرهنگي اصفهان همانند ميدان امام خميني ممانعت به عمل آيد.
وي با بيان اينکه رياست جمهوري و سازمان ميراث فرهنگي استان اصفهان بر لزوم افزايش تعرفه واردات صنايعدستي خارجي از سوي وزارت بازرگاني تأکيد دارند، ادامه داد: وزارت کشور نيز موظف است اقدامات لازم براي مبارزه با قاچاق کالا را انجام دهد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور اين امر را نشاندهنده اهميت صنايعدستي به عنوان يادمان فرهنگي و تاريخي استان اصفهان عنوان کرد و گفت: تأکيدهاي رئيسجمهور نشاندهنده درايت و اشراف وي بر تأثير حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي است.
دانيالي با بيان اينکه اميدوارم اين مصوبه در ساير استانها نيز به تصويب برسد، اضافه کرد: از ديگر مصوباتي که حمايت نمايندگان اصفهان در مجلس را به همراه داشت، تجهيز و راه اندازي موزه جهان اسلام در سال آينده است که شامل موزه فرش، صنايعدستي و ساير حوزههاي فرهنگي و هنري ميشود.
به گفته وي با اتمام اين طرح در شهرستان اصفهان، نائين، کاشان، نطنر و شهرضا، پيشنهاد ايجاد زيرساختها و حمايت از تکميل اين بازارچهها که از مصوبههاي هيأت دولت است، مورد تصويب کارگروه فرهنگ و هنر قرار گرفت.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور اجراي طرح مطالعاتي در شهرهايي مثل اردستان، زواره و آران بيد گل را از برنامههايي دانست که در دستور کار معاونت قرار گرفته و خاطر نشان کرد: اميد است طرح مطالعاتي بازارچهها در ساير شهرستانها نيز به تدريج انجام شود./112
انتهای پیام/